10 stk. Kirsebærlaurbær ‘Caucasica’ Potte 5,0 liter,- 60-80 cm.

1.750 kr.

Med vores Kirsebærlaurbær ‘Caucasica’ får du smukke, frodige buske i din have. Hurtigvoksende og nemme at vedligeholde. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201272495 Kategori:

Dyk ned i en fortryllende haveverden med vores smukke Kirsebærlaurbær ‘Caucasica’. Disse 10 stk. planter i 5,0 liters potter, hver måler mellem 60-80 cm, og er indbegrebet af skønhed og elegance i enhver have.

Med deres stedsegrønne løv og blanke, ovale blade tilføjer disse planter et strejf af magi til enhver udendørs rum. Du kan bruge dem som enkeltstående buske for at skabe fokuspunkter eller i grupper for at skabe en imponerende effekt. Klip dem til en hæk eller lad dem vokse vildt og uklippet – uanset hvad du vælger, vil disse Kirsebærlaurbær ‘Caucasica’ tilføre din have en luksuriøs og tidløs charme.

Med deres charmerende udseende og alsidige anvendelsesmuligheder er disse planter et must-have for enhver haveentusiast eller landskabsdesigner, der ønsker at skabe et smukt og indbydende udendørs rum. Vælg kvalitet, vælg skønhed, vælg Kirsebærlaurbær ‘Caucasica’ for at bringe et strejf af elegance til din have. Livet er smukt – især med disse fortryllende planter i din have.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “10 stk. Kirsebærlaurbær ‘Caucasica’ Potte 5,0 liter,- 60-80 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.