Kirsebærlaurbær ‘Novita’ Med klump,- 100-120 cm.

230 kr.

Forny din have med vores smukke Kirsebærlaurbær ‘Novita’. Hurtigtvoksende med smukke røde bær om efteråret. Gør dit udendørs rum unikt.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197860561 Kategori:

Kirsebærlaurbær ‘Novita’ er en fantastisk tilføjelse til enhver have eller udendørs rum. Med dens stedsegrønne løv og smukke, blanke, friskgrønne blade tilføjer denne busk både skønhed og struktur til dit landskab hele året rundt. Nye blade spirer frem i en fin, lysegrøn farve og udvikler sig senere til en lidt mørkere nuance, der skaber en smuk kontrast og dimension i din have.

Denne Kirsebærlaurbær ‘Novita’ busk kan bruges på mange forskellige måder i din have. Du kan plante den som en enkeltstående busk for at fremhæve dens skønhed og elegance eller plante flere sammen i grupper for at skabe en mere prangende effekt. Du kan også vælge at klippe den i en bestemt form eller lade den vokse frit som en uklippet hæk, der giver privatliv og afskærmning.

Med en højde på 100-120 cm er denne Kirsebærlaurbær ‘Novita’ busk ideel til at skabe struktur i din have uden at dominere rummet. Den kan plantes i solrige eller let skyggede områder og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør den til et populært valg for både erfarne havefolk og nybegyndere.

Invester i Kirsebærlaurbær ‘Novita’ og tilføj et strejf af elegance og skønhed til din have i dag. Lad dig fortrylle af dens graciøse udseende og nyd glæden ved at se den trives og vokse i dit udendørs rum. Oplev magien ved denne smukke busk og skab et smukt og levende landskab, der vil glæde dig i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kirsebærlaurbær ‘Novita’ Med klump,- 100-120 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.