Modulhæk Thuja ‘Smaragd’ Potte 25 liter,- 50-60 cm.

1.199 kr.

Skab et grønt og frodigt miljø i din have med vores smaragdthuja i 25 liters potte. Smuk, let at passe og perfekt til hække. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203822702 Kategori:

Skab et grønt og frodigt paradis i din have med vores Modulhæk af Thuja ‘Smaragd’. Denne smukke og sofistikerede hæk er den perfekte løsning til at definere din have, skabe privatliv og tilføje et touch af elegance til dit udendørs rum.

Thuja ‘Smaragd’ er en robust og hårdfør plante, der med sit tætte vækst og smaragdgrønne farve skaber et imponerende visuelt udtryk i enhver have. Med vores modulhæk får du en nem og hurtig måde at etablere en smuk og ensartet hæk, der vil pynte i årtier fremover.

Den 25 liters potte sikrer, at dine Thuja ‘Smaragd’ planter har en solid og sund rodstruktur, hvilket giver dem den bedst mulige start i din have. Planterne er mellem 50-60 cm høje og klar til at blive plantet ud i din have med det samme.

Thuja ‘Smaragd’ er kendt for at være let at vedligeholde og kræver minimal pleje for at trives. De trives bedst i solrige eller let skyggede områder og foretrækker en veldrænet jord. Med regelmæssig vanding og beskæring kan du nyde en tæt og frodig hæk, der vil være et smukt blikfang i din have hele året rundt.

Skab et grønt oase i din have med vores Modulhæk af Thuja ‘Smaragd’. Inviter naturen ind i dit hjem og skab et rum, hvor du kan slappe af, nyde livet og fordybe dig i skønheden af dine omgivelser. Lad Thuja ‘Smaragd’ være din grønne ledsager og skab et smukt og indbydende udendørs rum, du kan være stolt af.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Modulhæk Thuja ‘Smaragd’ Potte 25 liter,- 50-60 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.