Thuja ‘Golden Tuffet’

130 kr.

Få en strålende have med Thuja ‘Golden Tuffet’. Denne smukke og letplejede plante tilføjer farve og struktur til din have året rundt. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900200151919 Kategori:

Indfør lidt glans til din have med Thuja ‘Golden Tuffet’. Denne smukke dværgthuja vil tilføje et strejf af elegance og varme til enhver have. Med sin langsomme vækstrate og fladrunde pudeform er denne plante perfekt som et smukt blikfang i din have eller som en smuk kantplantning langs stier eller hække.

Thuja ‘Golden Tuffet’ er en alsidig plante, der tåler beskæring, så du kan forme den præcis som du ønsker. Brug en hækssaks til at skabe smukke former eller begræns dens tilvækst for at holde den kompakt og tæt. Det afklippede materiale kan endda bruges i dekorationer, hvilket gør denne plante både smuk og funktionel.

Den gyldne farve på Thuja ‘Golden Tuffet’s løv vil tilføje lys og glans til enhver haveåret rundt. Om sommeren vil du blive mødt med en smuk gylden farve, der skaber kontrast og varme i din have. Om vinteren vil den fortsat være et smukt syn med sin lyse farve, der lyser op i den ellers grå og kedelige vinterhave.

Med en pris på kun 129,95 kr. er Thuja ‘Golden Tuffet’ en prisbillig måde at tilføje skønhed og elegance til din have. Så tag din have til det næste niveau med denne smukke dværgthuja, og skab et rum, der vil få dine naboer til at misunde dig. Lad Thuja ‘Golden Tuffet’ være kronen på værket i din have, og nyd den skønhed og glans, den bringer med sig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Thuja ‘Golden Tuffet’”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.